Atrivision

BedrijfsinformatieVisie van de organisatieOrganisatiefocusDiensten en kostenCases

Naam organisatie: Atrivision

Adres: Kleine Koppel 26, 3812 PH Amersfoort

Websitewww.atrivision.com

E-mail: info@atrivision.com

Telefoonnummer: 033 2048032

Aantal medewerkers: 15

Opgericht in: 2007

Oprichters: Robina van de Pol, Daan Assen

Uitgebreide gegevens
Aantal klanten: ruim 50

Aantal nieuwe gebruikers per jaar: geen zicht op (een deel van de ondersteunde LMS-en wordt extern beheerd)

Aantal actieve cursussen: geen zicht op (een deel van de ondersteunde LMS-en wordt extern beheerd)

Visie
Atrivision helpt organisaties en medewerkers om het beste uit zichzelf te halen. Ze bieden oplossingen voor leren & talentontwikkeling die ertoe bijdragen dat de performance van medewerkers en de organisatie als geheel verbetert. Dit kan zijn in termen van verbetering in klanttevredenheid, omzet, kwaliteit en veiligheid. Atrivision wil organisaties helpen met advies op het gebied van HRD, leren en talent management; met implementatie en hosting van HRD software (Learning, Talent & Performance Management software); e-Learning met standaard basismodules en maatwerk oplossingen; Learning Services (operationele ondersteuning van HR en opleidingsafdelingen rondom planning, logistiek en administratie van leertrajecten).

Onderscheidend vermogen
Atrivision biedt dienstverlening als LMS-leverancier en realiseert content. Ze onderscheiden zich van andere platform- en contentleveranciers door de volledigheid van de dienstverlening en door de geboden ondersteuning (waarbij de klant van A tot Z wordt ontzorgd). Het totaalpakket komt tot uitdrukking in wat Atrivision learning services noemt: de uitvoering van logistieke en administratieve taken rondom de opleidingsadministratie. Hiermee kan Atrivision als verlengstuk van interne opleidingsafdelingen fungeren.

Toekomst
Atrivision is van mening dat leren steeds belangrijker wordt voor organisaties. De context van veel organisaties is erg dynamisch en dit vraagt om voortdurend leren omgaan met veranderingen in technologie, wet & regelgeving en dienstverlening. Bovendien willen organisaties  medewerkers boeien en binden met leer- en ontwikkelmogelijkheden. Oude schoolse modellen voor opleiding & training voldoen niet meer. Leren moet een continu proces van formeel en informeel leren zijn. Technologie kan hierbij helpen om dit leren te faciliteren. Het is hierbij wel een uitdaging om een geïntegreerde HRD oplossing voor organisaties op te zetten en te verbinden met de strategie van organisaties. Het leerhuis model van Atrivision helpt om deze verbinding te maken.

De projecten die Atrivision uitvoert zitten vooral in de sectoren zorg, techniek, overheid en in de zakelijke dienstverlening.

Diensten
Atrivision biedt support en content bij twee grote LMS-en: SumTotal en Totara. Daarnaast maakt Atrivision content op basis van de auteurstools Articulate Storyline, Adobe Captivate en Easygenerator. Atrivision kan een project van A tot Z uitvoeren, verzorgt ook hosting en licenties van de ingezette LMS-en en ziet zichzelf daarmee als een totaalontzorger.

Platform
Zoals gezegd implementeert en ondersteunt Atrivision twee grote LMS-en: SumTotal en Totara. SumTotal: Atrivision biedt met het SumTotal LMS en talentmanagement een complete, flexibele en robuuste oplossing voor de ondersteuning van de logistieke en administratieve processen rondom de opleidingen en leertrajecten en talentontwikkeling.  SumTotal heeft zich al ruim 30 jaar bewezen als een krachtig instrument voor de ontwikkeling van leermanagement oplossingen en is een internationaal opererend digitaal leerplatform.

Totara LMS is van oorsprong gebaseerd op Moodle en dus open source. Het is daardoor zeer betaalbaar en er vindt aan het LMS voortdurend innovatie plaats.

Kosten
Inrichting omgeving
Fixed price, kosten zijn gebaseerd op licentiekosten (indien van toepassing) + dienstverlening op basis van een aantal vaste uurtarieven (hieronder genoemde tarieven zijn een indicatie):

Organisatie adviseur Leerhuis €130 per uur
Learning consultant € 125 per uur
Implementatie- technical consultant en projectleider €100 – €125 per uur
E-learning en grafisch ontwerper  €100 – €125 per uur
Helpdesk €75 per uur

Hosting
Kosten zijn afhankelijk van de gekozen oplossing, externe dienstverlening.

Trainingen en advies
Fixed price, wordt vooraf afgesproken op basis van uurtarieven.

Realisatie e-learningcontent
Fixed price, wordt vooraf afgesproken op basis van uurtarieven.

Maatwerk software
Doet Atrivision in principe niet.

Nog niet aangeleverd.

facebooktwitterlinkedin