InBrain

BedrijfsinformatieVisie van de organisatieOrganisatiefocusDiensten en kostenCases

Naam organisatie: InBrain

Adres: Sophialaan 1, 3542 AR Utrecht

Website: www.inbrain.nl

E-mail: info@inbrain.nl

Telefoonnummer: 030 2231640

Aantal medewerkers: 20

Opgericht in: 1999

Oprichters: Karel van der Woude, Jan Kees de Jager, Hans Kövi

Uitgebreide gegevens
Aantal klanten: 90

Aantal nieuwe gebruikers per jaar: geen zicht op (extern)

Aantal actieve cursussen: geen zicht op (extern)

Visie
InBrain maakt leren mogelijk. InBrain onderkent dat kennis delen steeds belangrijker wordt en wil inspelen op deze trend. InBrain streeft ernaar partner te zijn in plaats van leverancier. Partner in advies, ontwerp en ontwikkeling van (online) leeroplossingen. Ze kijken naar wat de klant al in huis heeft en willen continu meedenken, efficiënte oplossingen bedenken én verbeteringen aandragen.

Onderscheidend vermogen
InBrain heeft onder andere veel ervaring met het ontwikkelen van high-end serious games en e-learningopleidingen, maar ook met het zeer (kosten-)efficiënt produceren van grote hoeveelheden content. Bij elke leervraag wordt gekeken naar de best passende oplossing binnen de gestelde voorwaardes en budget.

De kracht van inBrain ligt dan ook niet op één van de vlakken, maar in het kunnen bieden van combinaties (bijvoorbeeld een template gebaseerde e-learning met gaming element) en verschillende opties met een advies. Bij het bepalen van dit advies gaat inBrain uit van het doel en de doelgroep, zo kijken wij samen met organisaties naar de best passende oplossing.

Daarnaast heeft InBrain veel ervaring met het koppelen van verschillende systemen om zo informatiestromen te optimaliseren rondom leren.

Toekomst
InBrain ziet onder andere de volgende 2 trends sterk terug in digitaal leren:

  1. Adaptief en gepersonaliseerd leren wordt steeds belangrijker en eenvoudiger mogelijk te maken.
  2. Logge, ingewikkelde leer management systemen worden steeds meer vervangen door losse gebruiksvriendelijkere leeroplossingen, die allemaal terugschrijven naar 1 centrale database. Anders geformuleerd: werken en leren wordt steeds projectmatiger, een LMS light is hierbij meer dan voldoende.

Technische middelen worden hierbij minder belangrijk, tools en content moeten platformonafhankelijk zijn en altijd en overal en op ieder device kunnen werken.

De top 3 branches waar inBrain actief is:

  1. Financiële branche
  2. Farmaceutische Branche
  3. Opleiders / e-learningorganisaties

Top 3 meest geproduceerde onderwerpen:

  1. Onboarding programma’s
  2. Compliance trainingen
  3. Producttrainingen

Daarnaast realiseert inBrain maatwerk content voor alle branches en alle onderwerpen.

Diensten
Naast LMS-inrichting, implementatie en contentontwikkeling heeft InBrain een aantal vormgevers in dienst. Uitstraling en vormgeving is hiermee een belangrijk aandachtspunt bij de dienstverlening van InBrain. Voor contentontwikkeling gebruikt InBrain o.a. Articulate Storyline, Adobe Captivate, Lectora en Easygenerator.

Verder werkt InBrain in de samenwerking met de klant veel op basis van co-creatie, wat onderscheidend is voor de dienstverlening van InBrain. InBrain adviseurs en ontwikkelaars werken ook regelmatig gedetacheerd op locatie, met een projectteam op de achtergrond. De lijnen met de klant zijn daardoor kort, ze kunnen snel schakelen en u heeft één centraal aanspreekpunt.

Platform
inBrain werkt platformonafhankelijk en past zich aan aan de systemen die aanwezig zijn bij haar klanten. Ze hebben wel veel ervaring met aNewSpring en zijn ook implementatiepartner.

Kosten
Inrichting omgeving
Fixed price, kosten zijn gebaseerd op licentiekosten (indien van toepassing) + dienstverlening op basis van een vast uurtarief (gemiddeld uurtarief 99 euro per uur).

Hosting
Kosten zijn afhankelijk van de gekozen oplossing.

Trainingen en advies
Fixed price, wordt vooraf afgesproken op basis van uurtarieven.

Realisatie e-learningcontent
Fixed price, wordt vooraf afgesproken op basis van uurtarieven.

Maatwerk software
Wordt fixed price ontwikkeld, volgens vooraf afgesproken specificaties.

De stembureau-instructie voor de verkiezingen van 2015 is gerealiseerd door InBrain. Deze is hier te beluisteren en bekijken: https://www.verkiezingen2015.nl/toolkit-stembureauinstructie-2015/.

facebooktwitterlinkedin