IntoLearning

 

BedrijfsinformatieVisie van de organisatieOrganisatiefocusDiensten en kostenCases

Naam organisatie: IntoLearning

Adres: Franciscusweg 219Q, 1216 SE Hilversum

Website: www.intolearning.nl

E-mail: info@intolearning.nl

Telefoonnummer: 035 6218234

Aantal medewerkers: 7

Opgericht in: 2005

Oprichters: Bouke Endtz

Uitgebreide gegevens
Aantal klanten: 10

Aantal nieuwe gebruikers per jaar: geen zicht op (extern)

Aantal actieve cursussen: geen zicht op (extern)

Visie
IntoLearning wil een duidelijke bijdrage leveren aan de professionalisering van medewerkerontwikkeling. De cultuur van de lerenden wordt hierbij steeds belangrijker en bepaalt een trend: digitaal leren wordt meer en meer netwerkend en sociaal leren.

Onderscheidend vermogen
IntoLearning levert e-learningcontent op leer management systemen die meestal worden gehost door The Courseware Company. De e-learningcontent wordt gerealiseerd met een vaste set van auteurstools. IntoLearning wil zich onderscheiden door de geboden ondersteuning aan klanten aan de ene kant en door een hoge mate van flexibiliteit richting de klant en zijn verzoek aan de andere kant.

Toekomst
De verantwoordelijk van leren zal steeds meer bij de leerder komen te liggen. Leren wordt ook steeds meer geïnitieerd door de leerder en zal steeds meer een netwerkend en sociaal gebeuren zijn. De rol van de L&D afdelingen gaat hiermee veranderen: ze schrijven het leer- en ontwikkelproces van medewerkers niet meer voor maar ze faciliteren het. Monitoren van het leerproces is wel relevant voor de L&D afdeling. Dit wordt gefaciliteerd door het gebruikte LMS.

IntoLearning voert opdrachten uit voor vele, zeer diverse branches en heeft daarmee geen duidelijke focus. Recent is IntoLearning wel gestart met een nieuw initiatief voor woningcorporaties.

Diensten
IntoLearning biedt support en content bij twee grote LMS-en: NetD en Totara. Daarnaast maken ze content op basis van een aantal bekende auteurstools, waaronder SmartBuilder, Lectora, Articulate Studio en Storyline. Meestal realiseren ze projecten in samenwerking met The Courseware Company, waarbij The Courseware Company licenties en hosting verzorgt en IntoLearning de support en de content op eerder genoemde LMS-en en auteurstools. IntoLearning geeft ook advies aan L&D afdelingen over het automatiseren van medewerkerontwikkeling en de inzet van e-learning hierbij.

Platform
IntoLearning levert content op het internationaal opererende leerplatform NetD van NetDimensions. NetD levert een zeer betrouwbaar, schaalbaar LMS met een grote naamsbekendheid waaraan echter ook een prijskaartje hangt. IntoLearning richt het platform in voor de klant en levert support.

Kosten
Inrichting omgeving
Kosten zijn gebaseerd op licentiekosten + dienstverlening op basis van uurtarief.
Uurtarieven:

  • senior 90 a 100 euro / uur
  • consultant 60 a 70 euro / uur

Uurtarieven voor operationeel en administratief werk: 25 a 30 euro / uur

Hosting
Wordt gefactureerd door een externe partij zoals The Courseware Company.

Trainingen en advies
Fixed-price, wordt vooraf afgesproken op basis van uurtarieven.

Realisatie e-learningcontent
Fixed-price, wordt vooraf afgesproken op basis van uurtarieven.

Maatwerk software
Realiseert IntoLearning normaliter niet.

Nog niet aanwezig.

facebooktwitterlinkedin