Pluform

 

BedrijfsinformatieVisie van de organisatieOrganisatiefocusDiensten en kostenCases

Naam organisatie: Pluform

Adres: Tivolistraat 50-52 5017 HR Tilburg

Website: www.pluform.com

E-mail: info@pluform.com

Telefoonnummer: 013 – 2070180

Aantal medewerkers: 10 (waaronder flexibele schil)

Opgericht in: 2015

Oprichters: Oprichters: Pluform is een samenwerking tussen eCoachPro en Ezcompany. De algemeen directeur van Pluform is Marc Coenen.

Uitgebreide gegevens
Aantal klanten: 1500

Aantal nieuwe gebruikers per jaar: duizenden eindgebruikers

Aantal actieve cursussen: Binnen Pluform staat de dialoog centraal. In plaats van “standaardcursussen” kun je daarom op maat gemaakte opdrachten en oefeningen binnen de deze dialoog aanbieden. Meer informatie hierover volgt in dit profiel.

Visie
Pluform wil online begeleiding voor iedereen toegankelijk, flexibel en veilig maken. Ze ontwikkelen technologie  op basis van kennis van gedragswetenschap om zo bij te kunnen dragen aan de effectiviteit van online begeleiding.

Door cliënten ook online te begeleiden kunnen ze door middel van meer contactmomenten kleinere stapjes maken, in hun eigen tijd en vertrouwde omgeving. Dit stimuleert een continu ontwikkelproces, waardoor het begeleidingstraject sneller kan worden doorlopen. Dit is gunstig voor de cliënt, maar ook voor de begeleider die hierdoor meer cliënten kan begeleiden.

De dialoog tussen begeleider en cliënt staat centraal in een effectief begeleidingstraject.  Pluform plaatst deze dialoog centraal waardoor begeleiders ook online cliënten optimaal kunnen begeleiden.

Onderscheidend vermogen
Pluform is gebouwd op basis van kennis van gedragswetenschap. Hierbij is de expertise van eCoachPro ingezet. eCoachPro heeft een psychologische achtergrond en is al jaren expert op het gebied van online begeleiding..

In Pluform wordt het primaire proces, de dialoog, gefaciliteerd. Door dit centraal te stellen kunnen begeleiders ook online aan hun cliënten optimaal begeleiding bieden want de dialoog met de cliënt staat centraal. Bovendien is de dialoog geheel naar eigen inzicht in te richten en kunnen begeleiders daardoor voor elke cliënt een persoonlijk programma samenstellen.

Toekomst
Pluform ziet dat heel veel sectoren al een digitale revolutie zijn doorgegaan.

Ook binnen begeleiding/coaching is een digitale revolutie op komst. Door de effectiviteit, vraag van de cliënt en positieve resultaten zal begeleiding steeds meer online gebeuren. Noodzaak is hierbij wel een omgeving die dit optimaal faciliteert en kennis van online begeleiding.

Pluform is volop in ontwikkeling en focust zich daarbij op functionaliteit die de het primaire proces, de dialoog tussen coach en cliënt, ondersteunt. Dit proces zo efficiënt en effectief mogelijk begeleiden is waar Pluform voor staat.

Dit jaar zal onder andere video beschikbaar zijn.

Pluform is te gebruiken door iedereen die een dialoog voert en waarbij de dialoog een primair proces binnen de organisatie is. Hierbij kan je denken aan coaches, psychologen en studiebegeleiders.

Branches waar Pluform momenteel actief is zijn het onderwijs, e-health, coaching/counseling/mentoring en loopbaanbegeleiders.

Diensten
Het platform van Pluform wordt aangeboden als een SaaS platform waarbij licentiekosten aan de hand van het gebruik worden betaald.

eCoachPro biedt masterclasses aan voor coaches en psychologen en certificering tot e-Coach.

Indien gewenst kan Pluform maatwerk online modules voor de gebruikende coaches maken. Maatwerk software ontwikkelen zij alleen als deze ook in hun visie past en daarmee toegevoegde waarde voor het platform heeft.

Platform
Het platform van Pluform, dat gebaseerd is op Drupal zet de dialoog tussen coach en cliënt centraal. Daarnaast zit er een auteurstool in het platform waar coaches in staat zijn hun eigen interventies vorm te geven en deze in te zetten bij de client.

Het platform heeft user friendliness in een zeer hoog vaandel staan en simpel willen een simpele en betrouwbare SaaS oplossing bieden die door iedereen eenvoudig te gebruiken is, ongeacht de achtergrond.

Het gaat om een de correcte aanpak, de juiste methode of het correcte model. Het is dus belangrijk dat je als coach weet wat je moet doen. Pluform en eCoachPro geven een coach deze tools.

App

Nog niet beschikbaar

Kosten
Inrichting omgeving
Er zijn geen kosten verbonden aan het inrichten van de omgeving.

Hosting
Dit is inbegrepen in de licentiekosten

Licenties
Per coach één licentie. Kosten hangen af van aantal personen die deze coach begeleidt maar ook het aantal functionaliteiten dat beschikbaar is. Zie tabel hieronder.

 

Type Licentie Kosten per maand
Starter (probeer licentie) €0 euro (max. 5 cliënten)
Professional jaarlicentie €24.99 (25 cliënten, 2-weg verificatie, SMS, logo en flexibele naamgeving)

Premium jaarlicentie

(later dit jaar beschikbaar)

€49.99 (onbeperkt aantal cliënten, video, geavanceerde interventies, groepsdiscussie, 2-weg verificatie, SMS, logo en flexibele naamgeving)

Zie ook: https://www.pluform.com/nl/tarieven

Trainingen & inspiratiessessies
De masterclass van eCoachPro kost 1348.00 euro voor een open inschrijving. Voor incompany trainingen kunt u contact met Pluform opnemen.

ROC Midden Nederland met 30 begeleiders aan de slag in Pluform. 

“Het begeleidingsplatform www.pluform.com biedt goede mogelijkheden om de online begeleiding veilig en overzichtelijk te structureren en te bewaren.” Helga Cleffken manager Studie & Loopbaan centrum ROC Midden Nederland.

De Studenten van het ROC Midden Nederland kunnen terecht bij ruim 30 loopbaanadviseurs en 9 schoolmaatschappelijkwerkers voor extra begeleiding. Aangezien de studenten van het ROC MN steeds meer online actief zijn, is er de behoefte ontstaan om online tools in te gaan zetten om de begeleiding beter aan te laten sluiten bij de belevingswereld van de studenten. In samenwerking met eCoachPro en Pluform kan het ROC MN nu begeleiding bieden die nauw aansluit bij de dagelijkse praktijk.

facebooktwitterlinkedin