Update: Twee drukke maanden

De afgelopen twee maanden is het erg druk geweest bij E-learningwijzer.
Vandaar dat het even geduurd heeft voordat er weer een artikel online gezet werd, maar gister is eindelijk het artikel “Hoe maak ik goed digitaal lesmateriaal?” van Rian Senden op de website gezet.

De afgelopen tijd zijn we druk bezig geweest met het doen van ons onderzoek. Hiermee hebben we een goed beeld kunnen krijgen van hoe bedrijven opleiden in Nederland en in welke mate hierbij e-learning wordt ingezet. Het onderzoek wordt nu verwerkt en de belangrijkste en opvallendste resultaten hiervan zullen binnenkort op onze website worden gepubliceerd. Hou dit dus in de gaten!

Ook hebben we weer een aantal gesprekken met verschillende aanbieders gehad. Dit heeft er voor gezorgd dat we weer een aantal nieuwe aanbieders van platformen, diensten en tools op het gebied van e-learning op onze website hebben kunnen toevoegen, namelijk PantaPresenter, Icademy, Pluform en Readspeaker. Zie onze pagina Aanbieders voor een overzicht.

Verder zijn we de afgelopen maanden met een aantal leuke projecten gestart van zeer diverse aard. Zo zijn er Quick Scans gestart en andere interessante projecten waarbij we o.a. opleiders, docenten en ondernemers helpen het maximale uit hun opleidingen of informatie distributie binnen de organisatie te halen door gebruik te gaan maken van e-learning.

De komende tijd verwachten we nog meer interessante projecten en ook zullen we kennis blijven delen door het schrijven van artikelen.
Wil je op de hoogte blijven? Volg ons dan via Facebook, Twitter of LinkedIn!

facebooktwitterlinkedin